Teoretisk kursus for læger i introduktionsstilling i Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, efterår 2022 (del 2)

Dato
24.11.2022 10:00 - 16:30

Beskrivelse

Teoretisk kursus for læger i introduktionsstilling i Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, del 2, 24. november 2022.

Aarhus Universitetshospital – Konferencelokale J115-137 & J115-139, Indgang J

Kurset er årligt tilbagevendende og afholdes i regi af Yngre Nuklearmedicineres Klub (YNK) og er målrettet læger ansat i introduktionsstilling i Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin. Det består overvejende af teoretiske gennemgange af specialets rutineundersøgelser, som de fleste læger i introduktionsstilling beskæftiger sig med. Emnerne (program vedhæftet) tager udgangspunkt i målbeskrivelsen. Underviserne er alle erfarne og engagerede. Undervisningsformen består af præsentationer med cases og aktiverende øvelser. NB! Emnerne i programmet er fastlagt, men der kan forekomme ændringer i rækkefølge og undervisere. Anbefalet litteratur omfatter selskabets lærebog ”Klinisk nuklearmedicin, 3. udgave”. Kurset kan være relevant for andre grupper fx. PhD studerende eller fysikere under uddannelse til hospitalsfysiker.

Emnerne på del 2 omfatter nyrer, knogler, PET introduktion og strålebiologi og strålehygiejne - se venligst vedhæftede program for detaljer.

Der vil være forplejning. Kursisten skal selv arrangere transport. Prisen for kurset er 500 kr. Tilmelding og forespørgsler rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Afdelingens EAN/GLN nummer skal oplyses og opkrævning af kursusafgift varetages af YNK. Vi ser frem til at undervise mange interesserede og aktive kursister.

 

Med venlig hilsen    

 

Mads Radmer Jensen og Anne Haahr Mellergaard Eriksen

Attachments

Program introkursus del 2 2022.pdf [121.28Kb]

Uploaded Tirsdag, 20. September 2022 by Mads Radmer Jensen