Teoretisk kursus for læger i introduktionsstilling i Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, 2024, del 2

Dato
05.12.2024 10:00 - 16:30

Beskrivelse

Teoretisk kursus for læger i introduktionsstilling i Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, del 2, 5. december 2024, Aarhus Universitetshospital – Konferencelokale J115-135, Indgang J.
Kurset er årligt tilbagevendende og afholdes i regi af Yngre Nuklearmedicineres Klub (YNK) og er målrettet læger ansat i introduktionsstilling i Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin. Det består overvejende af teoretiske gennemgange af specialets rutineundersøgelser, som de fleste læger i introduktionsstilling beskæftiger sig med. Emnerne (se vedhæftede program) tager udgangspunkt i målbeskrivelsen. Underviserne er alle erfarne og engagerede. Undervisningsformen består af præsentationer med cases og aktiverende øvelser. NB! Emnerne i programmet er fastlagt, men der kan forekomme ændringer i rækkefølge og undervisere. Anbefalet litteratur omfatter selskabets lærebog ”Klinisk Nuklearmedicin” (3. udgave). Kurset kan være relevant for andre grupper fx. PhD studerende eller fysikere under uddannelse til hospitalsfysiker. Der vil være forplejning. Kursisten skal selv arrangere transport. Prisen for kurset er 500 kr.

Tilmelding og forespørgsler rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Afdelingens EAN/GLN nummer skal oplyses og opkrævning af kursusafgift varetages af YNK. Vi ser frem til at undervise mange interesserede og aktive kursister.

Program kan downloades herunder.

Attachments

Program introkursus del 2 2024.pdf [224.82Kb]

Uploaded 6 days ago by Webmaster