Lægeforeningen administrerer medlemsskab og kontingentbetaling for Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin.

Indmeldelse og udmeldelse af DSKFNM, kontingentbetaling, opdatering af personoplysninger/email foregår derfor via Lægeforeningen (også for medlemmer, der ikke er læger).

Indmeldelse

Nyt læge-medlem

Nyt ikke-lægeligt medlem

 

Udmeldelse, læger:
1. Log ind som medlem på www.laeger.dk og gå til ”Min side”
2. Klik på ”Dit medlemskab”.
3. Vælg derefter ”Videnskabelige selskaber”
4. Vælg derefter det ønskede selskab under ”Udmeldelse af videnskabeligt selskab”


Udmeldelse, ikke-læger:
Send en mail til selskabets kasserer (se mailadresser under bestyrelsesoversigten) med dit navn, adresse og cpr.nr. og hvor der anføres at der ønskes udmeldelse af DSKFNM.

 

Kontingent:
DSKFNM: 350kr årligt for alle faggrupper.
LVS: 250kr årligt for læger. 150kr årligt for ikke-læger.
I alt: 600kr årligt for læger. 500kr årligt for ikke-læger.

 

Nyhedsmail
Nyhedsmailen udsendes nogle gange om året til selskabets medlemmer med f.eks information om årsmøde/generalforsamling.
Nyhedsmailen sendes til den email-adresse man har opgivet hos Lægeforeningen, der håndterer medlemsoplysninger. Email-adressen kan ændres via Lægeforeningen.

 


 

Hjemmeside og login

Der ligger ikke ekstra medlems-sider bag login på hjemmesiden. Så hvis man "kun" skal finde/læse information på hjemmesiden er der ikke behov for at logge ind.

Medlemmernes tidligere hjemmeside-login fra den gamle side flyttes ikke over på den nye/aktuelle side (fra år 2019).

Hvis du f.eks vil skrive nyheder kan du sagtens blive oprettet på hjemmesiden. Ellers kan du sende informationerne til webmaster for at få det lagt op.
Du er velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tidligere medlemsliste

Den tidligere medlemsliste (med blandt andet navne, telefonnumre og adresser) bag login på den gamle hjemmeside er ikke flyttet over på den nye side og der bliver ikke oprettet en ny tilsvarende liste.