Det må i den grad siges at have være en anderledes udgave af konkurrencen end normalt! Lige nu burde I/vi være på vej til trykkeren for at hente postere og pudse de sidste detaljer af til foredragene, så vi kunne mødes til årsmøde på fredag! Sådan skulle det imidlertid ikke være i år! Covid-19 satte også en stopper for vores årsmøde!

Vi har i år modtaget et rekord højt antal abstracts (i alt 35), så ingen tvivl om, at der er gang i rigtig mange spændende projekter rundt om i landet! ALLE abstracts vil blive sendt videre til poster og foredragskonkurrencen ved årsmødet i 2021 med mindre i giver besked om, at i ikke ønsker dette!

Da vi blev klar over, at årsmødet ikke ville blive afholdt besluttede vi at kåre én vinder af abstract konkurrencen 2020!

Dette blev, efter et sindssygt spændende opløb, hvor to abstracts fra hhv. Aalborg og Rigshospitalet lagde sig i spidsen af konkurrencen og kun 1 point adskilte dem i finalerunden:

Urokinase Plasminogen Activator Receptor (uPAR) PET/MRI of Prostate Cancer for Non-invasive Evaluation of Aggressiveness: a Prospective Phase II Clinical Trial Comparing with Gleason Score

Marie Øbro Fosbøl, m.fl.

 

Kæmpe tillykke til Marie med sejren!

Vi glæder os til at genlæse jeres abstracts til 2021 konkurrencen!

 

YNK